GLYCERIN

GLYCERIN

Di derivazione vegetale, da Olio di Palma e di Cocco. Prodotta in EU, non contiene OGM, né ftalati ed è totalmente Gluten-free. Questa l'elenco riassuntivo dei potenziali agenti allergizzanti che NON sono presenti nell'ingrediente:

 

Allergens (as ingredient)                   

Cereals containing gluten*  

Crustaceans

Eggs

Fish

Peanuts

Milk (incl. Lactose)

Nuts**

Celery

Mustard 

Sesame Seeds

Sulphur dioxide and sulphites (> 10 mg/kg) 

Lupin

Molluscs

Cross contamination:soybeans oil (presence on the production factory)

 

* Cereals containing gluten (i.e. wheat, rye, barley, oats, spelt, kamut or their hybridised strains)

** Nuts i.e. : Almond, Hazelnut, Walnut, Cashew, Pecan nut, Brazil nut, Pistachio nut, Macadamia nut and Queensland

nut.

Scheda tecnica

GLYCERIN TDS GLYCERIN TDS [29 Kb]

Scheda di sicurezza

GLYCERIN MSDS GLYCERIN MSDS [196 Kb]